Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ο Πολάκης αποθεώνει Νταλάρα - «Μπράβο Γιώργο» για το «Ντροπή» που είπε σε ρεπόρτερ

Παρασκήνιο

Άλλη μια αφορμή για να επιτεθεί στους δημοσιογράφους βρήκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Αυτή την φορά, ο βουλευτής Χανίων επικαλέστηκε σε ανάρτησή του τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας, μετά την «έκρηξη» του σε δημοσιογράφους δίνοντας του δίκιο.

«Μπράβο Γιώργο Νταλάρα. Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια» αναφέρει ο βουλευτής Χανίων και προσθέτει: Αυτά που τους είπες χθες για «ΝΤΡΟΠΗ» ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν απο χθες στις Σπέτσες!!»

Χθες, άλλωστε, ο Παύλος Πολάκης όταν έφτασε στο λιμάνι των Σπετσών απαντώντας στους δημοσιογράφους που τον υποδέχτηκαν με το τυπικό «καλώς ορίσατε» είπε: «πρέπει να πω καλώς σας βρήκα;».

Τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας

Ο Γιώργος Νταλάρας έδειξε τον εκνευρισμό του σε ρεπόρτερ που τον περίμεναν να βγει από συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην οποία μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο δημοσιογράφοι όμως από τις τηλεοπτικές εκπομπές θέλησαν να τον ρωτήσουν σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες, για τους καλλιτέχνες του σήμερα, με αναφορές στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που σχολιάστηκαν.

Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν έντονη και ξέσπασε στους ρεπόρτερ που του έκαναν τις ερωτήσεις. Αρχικά σε ήπιο τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;».

Στην πορεία, μια δημοσιογράφος του επισήμανε την απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική που του άσκησε, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά: «Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...