Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ο Τσίπρας απαντά για το δείπνο με τον Σακελλαρίδη: Μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική

Μέσω πηγών από το περιβάλλον του αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας στη δημοσιότητα που πήρε το δείπνο που είχε χθες (14.11.2023) το βράδυ σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να συναντήσει τον πρώην συνεργάτη του μόλις μερικά 24ωρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, πήγε στη Νέα Σμύρνη όπου μένει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Το δείπνο των δυο σε γνωστή ταβέρνα προκάλεσε συζητήσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε μέσω… πηγών από το περιβάλλον του. Το δείπνο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ούτε και συνδέεται με την πολιτική, ανέφεραν.

«Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα», αναφέρουν άνθρωποι κοντά στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Φόρτωση άρθρων...