Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Ο Τσίπρας, το λαθρεμπόριο συμβόλων και το ΠΑΣΟΚ

Το λαθρεμπόριο συμβόλων στο οποίο επιδίδεται ο Τσίπρας ανερυθρίαστα τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, αποκαλύπτοντας τον πολιτικό του τυχοδιωκτισμό.

Με την πρωτοβουλία του να απέχει από τις ψηφοφορίες της Βουλής και να θέτει ζήτημα απονομιμοποίησης της κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να εκβιάσει την αντιπολίτευση. Το δίλημμα Δημοκρατία ή εκτροπή, το οποίο θέτει, είναι ψευδεπίγραφο.

Πρόκειται για έναν επικίνδυνο τακτικισμό που έχει στόχο να εγκλωβίσει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως να αποτρέψει ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι οι πρακτικές μαφίας δεν ταιριάζουν σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και ότι με τα ψευτοδιλήμματα κινδυνεύει να περιπέσει στη χλεύη της ίδιας της κοινωνίας.

Το σύνολο της στρατηγικής του έχει ένα και μοναδικό στόχο: Να ψαρέψει στα θολά νερά εμφανιζόμενος ως εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας και να επιβάλει την κυριαρχία του στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του προεξοφλούν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Εκλογές. Γι΄ αυτό επιδιώκουν να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές ποσοστό, το οποίο θα τους επιτρέψει να λεηλατήσουν το ΠΑΣΟΚ και να συνεχίσουν τον δρόμο της πολιτικής εκτροπής με τον καταγγελτικό λόγο και τον άκρατο λαϊκισμό.

To ΠΑΣΟΚ να δώσει απαντήσεις

Για μια ακόμη φορά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που στήνει μεθοδικά η Κουμουνδούρου.

H κοινή λογική λέει πως στη Χαριλάου Τρικούπη δεν έχουν πάθει ξαφνικά αμνησία, αφού είναι νωπές οι μνήμες από τη σκευωρία της NOVARTIS και τον διασυρμό των κορυφαίων στελεχών του από τον παρακρατικό μηχανισμό που έστησε η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη υποψήφιος στις προκριματικές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στην κούρσα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο των επικείμενων ευρωεκλογών συμμετέχει και ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης. Πρόκειται για τ...

Φόρτωση άρθρων...