Δευτέρα
25 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ: Η ομάδα που θα «τρέξει» το κόμμα στις εκλογές (ονόματα)

Η προσοχή της Χαριλάου Τρικούπη στρέφεται στον περιορισμό των διαρροών προς τη Νέα Δημοκρατία, ενώ παράλληλα με τη λογική της χρήσιμης ψήφου επιδιώκει να πείσει τους προοδευτικούς πολίτες «να μην παραδώσουν την προοδευτική τους ταυτότητα, αλλά αντίθετα να επιλέξουν το ΠΑΣΟΚ, ως αντίβαρο και εγγύηση απέναντι σε μια «αχαλίνωτη δεξιά», όπως λένε χαρακτηριστικά ηγετικά στελέχη του κόμματος. 

Στο μεταξύ, η Χαριλάου Τρικούπη συγκροτεί και την Dream Team που θα «τρέξει» την προεκλογική μάχη και θα έχει τη συνολική ευθύνη για την τακτική του κόμματος σε επίπεδο οργάνωσης, στρατηγικής και επικοινωνίας. 

Κεντρικό ρόλο στον συντονισµό της προεκλογικής εκστρατείας θα έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, η Γραμματέας Οργανωτικού Τασούλα Χατζηδάκη, που έχει αναλάβει και το δύσκολο έργο της προετοιμασίας των περιοδειών του Νίκου Ανδρουλάκη ανά τη χώρα, η Στεφανία Μουρελάτου, ο Παναγιώτης Δουδωνής, ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος, η Μάρα Κουκουδάκη, η οποία θα πρέπει να μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ της Χαριλάου Τρικούπη και της Α΄ Πειραιά, όπου θα δώσει και τη μάχη του σταυρού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τσακαλώτος: «Η Αριστερά είναι μαθημένη στα δύσκολα» -Δεν συνεχάρη τον Κασσελάκη

Με μία λιτή ανάρτηση σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το εκλογικό αποτέλεσμα και τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη. «Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα. Με παρακαταθήκ...

Φόρτωση άρθρων...