Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ο Τζανακόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον Ρήγα που τον έπιασε από τον λαιμό

Παρασκήνιο

Συγγνώμη ζήτησε από τον Πάνο Ρήγα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για το επεισόδιο που προκάλεσε κατά τις Εθνικές Εκλογές. Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε πως «ήταν λάθος» η στάση του.

Ο Πάνος Ρήγας είπε ότι η στάση του Δημήτρη Τζανακόπουλου δείχνει γενναιότητα και ως εκ τούτου η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος να μην συνεχίσει την εξέταση του θέματος σε πειθαρχικό επίπεδο.

Όπως είναι γνωστό, στις πρώτες Εθνικές Εκλογές, στις 21 Μαΐου,  όταν έγινε σαφής η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε δημιουργήσει μεγάλο επεισόδιο κατά του Πάνου Ρήγα, στην Κουμουνδούρου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποσοβηθούν τα χειρότερα. 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε επιτεθεί κατά του πρώην Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα εισβάλλοντας μέσα στο γραφείο του τελευταίου παρουσία μαρτύρων. 

Η ένταση φέρεται να ήταν τέτοια που μετακινήθηκαν γραφεία, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του κτιρίου. Στα όσα ακούστηκαν, ο Δημήτρης Τζανακοπουλος είχε εγκαλέσει  τον Πάνο Ρήγα αναφορικά με την επιτυχία της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πριν από  το συμβάν φέρεται να είχε απευθυνθεί ειρωνικά και σε άλλο στέλεχος του κόμματος.

«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» είχε δηλώσει τότε ο Πάνος Ρήγας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν (σ.σ. τον Δημήτρη Τζανακόπουλο). Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Φόρτωση άρθρων...