Σαββάτο
10 Ιουνίου 2023

Καυγάς στον αέρα: Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ έβαλαν στη θέση του τον απαράδεκτο Σκουρλέτη

Ένταση σημειώθηκε στο τέλος της συζήτησης σε πάνελ της εκπομπής «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ, όπου και ο Πάνος Σκουρλέτης. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εάν θα συνεχιστούν οι διαδικασίες για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την επίθεσή του κατά δικαστών, δημοσιογράφων, τραπεζικών στελεχών και της διοίκησης της ΑΑΔΕ.

«Είναι εκτός θέματος», σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Μου λέτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να τοποθετηθώ γι' αυτό. Έχουν υπάρξει δημόσιες τοποθετήσεις, εγώ έχω μιλήσει στην ΕΡΤ την πρώτη ημέρα (...) Ειλικρινά σχετίζεται με όσα συζητάμε για τα Τέμπη, είναι μες στο θέμα, to the point», σχολίασε με ειρωνικό τρόπο ο Πάνος Σκουρλέτης. 

Ακούγοντας αυτό το σχόλιο, παρενέβη ο παρουσιαστής ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, λέγοντας: «Αν θέλατε να κάνετε αρσιχυνταξία θα ήσασταν καλός», είπε στον Πάνο Σκουρλέτη με την Χριστίνα Βίδου να προσθέτει, μεταξύ άλλων, «αν ήξερα ότι θα θυμώσετε με την ερώτηση ίσως είναι ένα δείγμα».

«Δεν θύμωσα, το βρήκα πολύ αστείο», είπε, γελώντας ο Πάνος Σκουρλέτης, με την Χριστίνα Βίδου να σχολιάζει: «Αν θεωρείτε αστεία όσα έχει πει ο κ. Πολάκης και όσα έχει βάλει στο στόχαστρο, το κρατάμε. Αν θεωρείται αστεία όσα είχε γράψει σε αναρτήσεις του ο κ. Πολάκης, νομίζατε ότι θα μπορούσατε είτε να με προσβάλετε, σε καμία περίπτωση εγώ δεν…».

«Έχω το δικαίωμα να το χαρακτηρίσω ως τέτοια; Έχετε δημόσιο λόγο και εσείς και εγώ, εσείς μάλιστα καθημερινά. Διαμορφώνετε συνειδήσεις, σας λένε τέταρτη εξουσία. Έχετε συνείδηση αυτού του ρόλου; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής», επέμεινε ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να του λέει «είναι άκομψο και άστοχο ότι θέλετε να κάνετε τον αρχισυντάκτη».

«Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική. Έτσι είναι η ΕΡΤ επί Νέας Δημοκρατίας; Εγώ την ΕΡΤ την θέλω πλουραλιστική», πρόσθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να του απαντά: «Όχι σε μένα αυτά, την έζησα και πριν, μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα». «Το "όχι σε μένα είναι μαγκιά"», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει «περίσσευε πριν η μαγκιά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ για Ροδόπη: «Δεν κερδίσαμε εμείς, αλλά το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής»

Νέες καταγγελίες έγιναν από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την εκλογή του Φερχάτ Οζγκιούρ και την ανάμειξη του τουρκικού προξενείο Κομοτηνής, προκειμένου ο μουσουλμάνος βουλευτής να κ...

Φόρτωση άρθρων...