Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Οι «πράσινες» υποψηφιότητες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Παρασκήνιο

Ο κύβος ερρίφθη και το αναβαπτισμένο από την ισχυρή λαϊκή εντολή ΠΑΣΟΚ, θα προχωρήσει αυτόνομα σε ότι έχει να κάνει με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με στόχο να επισημοποιηθεί και στο εκλογικό τεστ του Οκτωβρίου, η αδιαφιλονίκητη επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης.

Έτσι η Χαριλάου Τρικούπη έχει αποφασίσει να κατεβάσει υποψηφίους στο σύνολο των Περιφερειών της χώρας, ενώ προσανατολίζεται και στο να δώσει πολιτικά χρίσματα σε κεντρικά πολιτικά πρόσωπα που προέρχονται ΜΟΝΟ από το ΠΑΣΟΚ στους μεγάλους δήμους της επικράτειας.

Παρότι η ονοματολογία ήδη ξεκίνησε γενικώς να κρατάτε μικρό καλάθι σε ότι έχει να κάνει με ονόματα που διαβάζεται τις τελευταίες μέρες δεξιά και αριστερά  πως «παίζουν» για Δήμους και Περιφέρειες. Αφού ΚΑΜΙΑ απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί κεντρικά από την Χαριλάου Τρικούπη.

Η μόνη «κλειδωμένη» μέχρις στιγμής υποψηφιότητα είναι αυτή του Σταύρου Αρναουτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης, ενώ θεωρείται αρκετά πιθανό στην Κεντρική Μακεδονία το ΠΑΣΟΚ να δώσει χρίσμα στον Δημήτρη Παπαστεργίου και στην  Πελοπόννησο στην Κατερίνα Ταγαρά. Τέλος για τον Δήμο Πειραιά θεωρείται δεδομένη η εκ νέου υποστήριξη του νυν δημάρχου Γιάννη Μώραλη. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...