Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Οικονόμου για παρακολουθήσεις: Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, μόνο εικασίες

Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει προμηθευτεί κακόβουλα λογισμικά και καμιά κρατική αρχή Ασφαλείας στην Ελλάδα δεν τα έχει χρησιμοποιήσει ξεκαθάρισε εκ νέου στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, εκτός από μια σειρά εικασιών, που ορισμένοι αξιοποιούν για να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα»  τόνισε ο κ. Οικονόμου.  

Επεσήμανε ότι με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση για τη διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, για την κυβερνοασφάλεια και την προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών η ελληνική πολιτεία θωρακίζεται ακόμη περισσότερο.

Τόνισε ότι θα υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές για να ξεκινήσει μια νόμιμη επισύνδεση πολιτικού προσώπου και πρόσθεσε ότι στο εξής θα πρέπει να τις εγκρίνει ο πρόεδρος της Βουλής και δυο διαφορετικοί εισαγγελείς.

Δήλωσε παράλληλα ότι όσο προχωρά η έρευνα της Δικαιοσύνης θα φωτίζεται κάθε πτυχή της υπόθεσης των παρακολουθήσεων και θα αποκαλύπτονται οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Φόρτωση άρθρων...