Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Οn Target: Η αντιεμβολιαστική ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ, η υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα και γιατί «κατέβηκε» η ιστοσελίδα της «Ελευθεροτυπίας»  

Xθες ανακοινώθηκαν νέα μέτρα για τον κορωνοιο, τα οποία θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν η Κυβέρνηση προχωρούσε με αποφασιστικότητα στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολιασμού στο ΣΥΝΟΛΟ των εργαζομένων στον Δημόσιο Τομέα και στον Ιδιωτικό Τομέα
Αλλά και στην αυστηρή ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ κυρίως στην εστίαση, στα νυχτερινά κέντρα όπως και στις Εκκλησίες όσων μέτρων έχουν εξαγγελθεί. Το μπρος πίσω τελικά θα προκαλέσει ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πολιτική ζημιά στην Κυβέρνηση, αφού η έξαρση των κρουσμάτων και η ασφυξία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας θα έχουν μεγαλύτερο πολιτικό κόστος, από την αντιμετώπιση με ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ της αντιεμβολιαστικής ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ.
Και θα συμβουλεύαμε και τον αρμόδιο υπουργό Πλεύρη, ειδικά τώρα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθεί το νέο κύμα της πανδημίας να περιορίσει στο ΑΠΟΛΥΤΟ την τηλεοπτική του φλυαρία. Αφού, φανταζόμαστε, ως καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας αντιλαμβάνεται την βαθύτερη έννοια της φράσης «κρείττον το σιγάν»    

@32+ σήμερα για τις κάλπες στο ΚΙΝΑΛ και ανεβάζουν «στροφές» στις πράσινες αρένες. 
Όλοι οι υποψήφιοι «ψάχνονται» με γκάλοπ και δημοσκόπους και τις επόμενες μέρες αναμένεται να «σκάσουν μύτη» τουλάχιστον τρεις δημοσκοπήσεις που όπως φαίνεται θα εμφανίζουν διαφορετικό υποψήφιο να προηγείται.
Πραγματικός μύλος. Εμείς πάντως επιμένουμε, ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβής, αφού κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει, το μέγεθος το εύρος και τα χαρακτηριστικά όσων τελικά θα ψηφίσουν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.  

@Δυσαρεστημένος έντονα εμφανίζεται ένας εκ των υποψηφίων της λεγόμενης «επιρροής» Παπανδρέου, αφού θεωρεί πως δεν έτυχε της αντιμετώπισης που άξιζε από τον πρώην πρωθυπουργό. Και παρά τις στοχευμένες διαρροές περί αποχώρησης του, διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα κάνει πίσω.                   

@ Την πολύ μεγάλη αντίδραση των νυν βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών προκαλεί η φήμη πως η Έλενα Ακρίτα έχει συμφωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Η ίδια πάντως θεωρεί πως όχι μόνο θα είναι υποψήφια, αφού κάτι τέτοιο της το έχει υποσχεθεί ο "αρχηγός", αλλά πως θα εκλεγεί και στην πρώτη θέση.  

@Σε κακό φεγγάρι βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις Πατούλη με Μαξίμου. Αυτό φάνηκε και στην εκδήλωση για τα δύο χρόνια του στον θώκο του Περιφερειάρχη, που πέρασε κυριολεκτικά στο… ντούκου. Αφήστε που σχεδόν κανένα μεγάλο μέσο δεν ασχολήθηκε με τον απολογισμό του έργου του Περιφερειάρχη, πλην κάποιων περιθωριακών και μηδενικής παρεμβατικότητας ΜΜΕ που πιθανώς να διαθέτουν και «ειδική σχέση» διαχρονικά με τον Πατούλη. 

@ Τουλάχιστον 4 Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων αναμένεται να παραιτηθούν στο τέλος του χρόνου, αφού φιλοδοξούν να πολιτευθούν στις ερχόμενες εκλογές. Στο Μαξίμου πάντως δεν ανησυχούν και ήδη «ξεσκονίζουν» βιογραφικά για τους αντικαταστάτες τους

@Έντονη αναστάτωση αλλά και μεγάλη φημολογία, προκάλεσε η «εξαφάνιση» του περιεχομένου αλλά και του συνόλου των άρθρων της ιστοσελίδας enet.gr που ως γνωστόν ήταν ο διαδικτυακός τόπος της «Ελευθεροτυπίας» και περιείχε χιλιάδες άρθρα, δημοσιογραφικές έρευνες αλλά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του πλούσιου παρελθόντος της εφημερίδας.
Ήδη εδώ και μερικές ημέρες στην θέση της ιστοσελίδας enet.gr και του περιεχομένου της, έχει ανέβει μια κάρτα με την ένδειξη «ο ιστότοπος enet.gr, ιδιοκτησίας της υπό πτώχευση τελούσας ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ", τελεί σε αναστολή λειτουργίας» ενώ πλέον ο αναγνώστης δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα άρθρα της πάλαι ποτέ εφημερίδας της οδού Μίνωος. 
Το αιφνιδιαστικό «κλείδωμα» του περιεχομένου της ιστοσελίδας πυροδότησε όπως αναμενόταν νέα φημολογία- μέχρι και πληροφορίες για ενδιαφέρον απόκτησης του ιστορικού τίτλου από επιχειρηματία που εσχάτως ενεπλάκη στα media κυκλοφόρησαν στην πιάτσα.

@ Ο Lykavitos.gr, ως όφειλε απευθύνθηκε στον σύνδικο πτώχευσης της «Χ.Κ.Τεγόπουλος» Ευάγγελο Καρβούνη, θέτοντας υπόψη του, σειρά εύλογων ερωτημάτων για αυτή την εξέλιξη. Η απάντηση που λάβαμε είναι πως «κλείδωσαν» τα θέματα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της «Ελευθεροτυπίας» αφού ο ίδιος ΔΕΝ διέθετε πρόσβαση στο περιεχόμενο τους άρα δεν μπορούσε να παρέμβει σε αυτό, την ίδια στιγμή που υπήρξαν «οχλήσεις» από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στην οποία έχουν προσφύγει πρόσωπα απαιτώντας την διαγραφή θεμάτων που τους αφορούν.
Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα πάντα με τον κ. Καρβούνη, ΔΕΝ συνδέεται με διαδικασία μεταβίβασης ή πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων της «Χ.Κ.Τεγόπουλος», η οποία, όπως ανάφερε, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει «στο σκοτάδι», όταν και εφόσον πραγματοποιηθεί.  
Το θέμα θα συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε, αφού εκτός του ότι αφορά πρώην εργαζόμενους ή μετόχους που έχουν χάσει αρκετά χρήματα, ως πιο παλιοί δημοσιογράφοι, η «Ελευθεροτυπία» αποτελεί για εμάς τον πλέον εμβληματικό τίτλο εφημερίδας στην Μεταπολίτευση. Η οποία δεν πρέπει να περάσει σε «λάθος χέρια»…

@ Περαιτέρω ενίσχυση της επιτυχημένης επικοινωνιακής ομάδας της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ συνιστά η ένταξη σε αυτή, της δημοσιογράφου Μαίρης Ανδρεάδη. Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής Στρατηγικής Επικοινωνίας του Ομίλου Κωνσταντίνος Λάμπρου η Ανδρεάδη αναλαμβάνει επικεφαλής του Γραφείου Τύπου.                        
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική απόφαση Κασσελάκη η αποπομπή Παπανώτα - Το είχε αποφασίσει εδώ και μέρες

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την α...

Μέχρι και ο Γκλέτσος... αγανάκτησε με τον Κασσελάκη: «Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος» (εικόνες)

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σ...

Φόρτωση άρθρων...