Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή - Μία σκοτεινή δύναμη επέβαλε το φιλί Στέφανου-Όλγας

Παρασκήνιο

Στην παραδοχή πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Επίσης, έμμεσα παραδέχθηκε το χθεσινό δείπνο του Στέφανου Κασσελάκη με την Όλγα Γεροβασίλη. Σχολιάζοντας το φιλί που είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η αντιπρόεδρος της Βουλής είπε πως μια σκοτεινή δύναμη το επέβαλε. Ήταν η μαζική συμμετοχή του κόσμου για τις διαμαρτυρίες για τα Τέμπη και η συνειδητοποίηση από όλους μας εκεί είναι τα μείζονα προβλήματα.

Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει το χθεσινό δείπνο, ο κ. Παππάς απάντησε ότι θα το θεωρούσα απολύτως λογικό. Παράλληλα, θέλησε να πλέξει το εγκώμιο για την Όλγα Γεροβασίλη. «Η κ. Γεροβασίλη είναι ένα πρόσωπο που κοσμεί την παράταξή μας και πρέπει να έχει ένα ξεχωριστό ρόλο δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Φόρτωση άρθρων...