Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: «Η συζήτηση στην Ευρωβουλή για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα γίνεται με πρωτοβουλία Ανδρουλάκη»

Στην προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΡΕS) στις Βρυξέλλες βρέθηκαν ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ταξίδευσαν για τη βέλγικη πρωτεύουσα με το ίδιο αεροπλάνο, ωστόσο δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. 

Έπειτα από την ολοκλήρωση της Συνόδου και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για την επιστροφή του στην Αθήνα, το ΠΑΣΟΚ, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, έσπευσε να ενημερώσει ότι το ζήτημα της υποχώρησης του κράτους δικαίου στην Ελλάδα εισάγεται την άλλη εβδομάδα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ξέχασε όμως, όπως λένε, να πει ότι ήταν πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη», τονίζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, «προφανώς, δεν θέλησε ο κ. Τσίπρας, ούτε σήμερα, να διασκεδάσει το «ψεκασμένο» κομματικό αφήγημα ότι… ατονεί το ενδιαφέρον του Νίκο Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ούτε, φυσικά, τις θεωρίες συνωμοσίας που διακινούν ο κ. Βαξεβάνης και οι επικοινωνιακοί βραχίονες του ΣΥΡΙΖΑ».

«Το ζήτημα της διάβρωσης του κράτους δικαίου στην Ελλάδα και την απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, θέτει μετά από αίτημα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, η Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», επισημαίνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και το κόστος για την οικονομία σε περίπτωση εκλογών

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη αποτελεί... μονόδρομο για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία, αδιαφορούν για το γεγονός ότι ο διεθνής παράγοντας νιώθει ασφάλεια ...

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Φόρτωση άρθρων...