Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Στόχος η «καθαρή» δεύτερη θέση

Παρασκήνιο

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει ο σοφός λαός και αυτό φαίνεται πως κάνουν πράξη στη Χαριλάου Τρικούπη, που έχουν φουλάρει τις μηχανές, ενόψει των Ευρωεκλογών.

Με δύναμη από τις δημοσκοπήσεις, που φέρνουν το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση, στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη το Κίνημα «να πάρει πάνω από 15-16%» στις ευρωκάλπες.

Βέβαια, ο στόχος δεν έχει ταβάνι, καθώς ο απώτερος στόχος είναι στις Εθνικές Εκλογές να είναι το ΠΑΣΟΚ ο «αξιόμαχος και μοναδικός αντίπαλος» της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει αποφασίσει να φτιάξει ένα μάχιμο ευρωψηφοδέλτιο, με έμφαση στη νέα γενιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πέσει στο τραπέζι η σκέψη να συγκροτηθεί Επιτροπή που θα επεξεργαστεί και θα προκρίνει τα κατάλληλα πρόσωπα για τελική έγκριση στον Νίκο Ανδρουλάκη, όπως έγινε δηλαδή και με τους υποψήφιους στις Εθνικές Εκλογές αλλά και τα ψηφοδέλτια που στηρίχτηκαν στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Προσκεκλημένος στο δείπνο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Σε μία πρόσκληση που αποτελεί έκπληξη προχώρησε η τουρκική προεδρία για το δείπνο του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυ...

Σπηλιωτόπουλος: Δεν είμαι σύμβουλος επικοινωνίας του Κασσελάκη - Δεν χρειάζεται συμβουλές στα επικοινωνιακά

«Eνδεχομένως να δούμε εκπλήξεις σε αυτές τις εκλογές», η πρόβλεψη που έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενόψει των ευρωεκλογών. Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε ότι είναι ένας ...

Φόρτωση άρθρων...