Κυριακή
19 Μαΐου 2024

«Πεν Νταλαούρα»: Το troll του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον Σκουρλέτη ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης εις βάρος της

Παρασκήνιο

Επανέρχεται με δεύτερη ανάρτηση το troll του Twitter «Πεν Νταλαούρα», το οποίο θεωρεί τον Πάνο Σκουρλέτη ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης εις βάρος της.

«Και τώρα οι δυο μας τρελό αγόρι», γράφει συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία στο κέντρο της οποίος βρίσκεται ο Πάνος Σκουρλέτης.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο εν λόγω troll λογαριασμός του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο Twitter στο οποίο στοχοποιεί τον Πάνο Σκουρλέτη και ευχαριστεί όσους τον έχουν υποστηρίξει.

Συγκεκριμένα η «Πεν Νταλαούρα» μιλά για απόπειρα φίμωσης λέγοντας πως «είμαστε όλοι μία γροθιά», ενώ ρίχνει βέλη στον Πάνο Σκουρλέτη γράφοντας χαρακτηριστικά «αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο του Σκουρλέτη και των υπολοίπων, τον ηθικό αυτουργό αυτής της χυδαίας επίθεσης κ τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο Πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει και οφείλουν να πάρουν τώρα, άμεσα θέση κ να θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του. Όλους». Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο κ. Σκουρλέτης ήταν ο πρώτος που προ ημερών είχε αποκαλύψει τον ρόλο των troll του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μάλιστα πως έφταναν μέχρι και στο επίπεδο του γραφείου του προέδρου.

ntalaoura

Στο ίδιο κείμενο δε, κάνει λόγο για «κόμμα των losers με το σκυμμένο κεφάλι στον Σκαι» το οποίο «τελείωσε τη μέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη». Στέλνει δε μήνυμα σε «βουλευτές» λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βάση του και αυτή «αποφάσισε ότι θέλει ξανά τη σύγχρονη προοδευτική αριστερά Κυβέρνηση, όποιος δεν το αντέχει θέτει αυτομάτως κ αυτοβούλως εαυτόν εκτός κόμματος. Αρκετά κύριοι».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Φόρτωση άρθρων...