Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Πέρκα για Κασσελάκη: «Εχθροί» του ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα οι μεν, αύριο θα είναι οι δε – Για να έχει δικαιολογία στην επόμενη ήττα

Η Πέτη Πέρκα, η οποία μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε σήμερα (15.11.23) στον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενη στα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, η κ. Πέρκα είπε ότι ο κ. Κασσελάκης, θέλοντας να χτυπήσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αναπαράγει επιχειρήματα του «αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου», όπως έκανε με το θέμα του μνημονίου και του «μαξιλαριού» των 37. δισ. ευρώ.

«Για το μνημόνιο αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο», τόνισε και συνέχισε λέγοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πλήττει και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

«Τον Αλέξη Τσίπρα έχει βάλει πολλές φορές στο κάδρο, είτε από αφέλεια είτε από κεκτημένη ταχύτητα, για να χτυπήσει εσωτερικούς “εχθρούς” του. Έτσι γίνεται σήμερα με τους “εχθρούς” του, έτσι θα γίνει και αύριο: τώρα είναι οι σημερινοί, αύριο θα είναι άλλοι», συμπλήρωσε.

«Άλλωστε θα πρέπει να δικαιολογηθεί για την επόμενη ήττα, κάτι που απεύχομαι να συμβεί», επεσήμανε.

Η ηγετική ομάδα, με αυτό το λαϊκίστικο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή που θόλωσε την εικόνα και οδήγησε στην ήττα, προσέθεσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα τραγουδίστρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσε...

Σπηλιωτόπουλος: Δεν είμαι σύμβουλος επικοινωνίας του Κασσελάκη - Δεν χρειάζεται συμβουλές στα επικοινωνιακά

«Eνδεχομένως να δούμε εκπλήξεις σε αυτές τις εκλογές», η πρόβλεψη που έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενόψει των ευρωεκλογών. Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε ότι είναι ένας ...

Φόρτωση άρθρων...