Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Πιάνει δουλειά ο Σκέρτσος ενόψει της ΔΕΘ

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα λάβει χώρα από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Πολιτική

Αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσουν στο πρωθυπουργικό στρατηγείο οι διαδικασίες για την κατάρτιση των προτεραιοτήτων σχετικά με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι των παραγωγικών φορέων και τις εξαγγελίες στις οποίες θα προχωρήσει.

Επικεφαλής της άτυπης task force που θα επιληφθεί των σχετικών ενεργειών θα είναι ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Ακης Σκέρτσος ο οποίος θα ασχοληθεί τόσο με την ουσία όσο και με το χρονοδιάγραμμα που θα τεθεί από τον πρωθυπουργό σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των κεντρικών αξόνων του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Για τον λόγο αυτόν μάλιστα έχει ήδη πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τους κατόχους των συναρμόδιων χαρτοφυλακίων και μπορεί με φόντο την πρόσφατη προεκλογική εκστρατεία να έχει αποκαλυφθεί το σημαντικότερο μέρος του γαλάζιου σχεδίου για τα επόμενα χρόνια ωστόσο οι επιμέρους αναφορές του πρωθυπουργού είναι δεδομένο ότι θα δώσουν νέα διάσταση στη σχετική συζητήσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Θα θέσω στον Ερντογάν το θέμα της Μονής της Χώρας

Για την καθιερωμένη μηνιαία ενημέρωση επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο την οποία ενημέρωσε για το ταξίδι του στην Τουρκία αλλά κα...

Φόρτωση άρθρων...