Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

«Τιμωρός» Πολάκης: «Να αλλάξουμε τους δικαστές, για να πάνε κάποιοι φυλακή» (βίντεο)

Παρασκήνιο

Το προσωπικό του σχέδιο προκειμένου να ποδηγετήσει τη Δικαιοσύνη αποκάλυψε ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στην Αχαΐα, σε μια συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ καφενειακού τύπου. Το σχέδιο που προτείνει είναι ο έλεγχος της δικαιοσύνης μέσα από τη διαδικασία της θεσμικής εκπαραθύρωσης των δικαστών με τη μέθοδο της εθελουσίας εξόδου, ώστε να μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φυλακίζει με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση όσους θεωρεί πως πρέπει να τιμωρηθούν, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Απογευματινή.

Με το γνωστό ύφος ο αψύς Κρητικός κατονόμαζε κόσμο ως απατεώνες, κλέφτες, κοπρίτες, λαμόγια.

Σε αναφορά του για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, «σύντροφος» από το ακροατήριο τον διέκοψε και τον ρώτησε: «Φυλακή θα τους βάλουμε;». Χωρίς καμία περιστροφή, ο κ. Πολάκης του απαντά: «Αν αλλάξουμε τη Δικαιοσύνη, ναι. Αν δεν την αλλάξουμε, όχι».

Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει να αλλάξει τη Δικαιοσύνη;

Ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτιάξει καινούργια σχολή δικαστών και θα οδηγήσει σε εθελουσία έξοδο όλους τους δικαστές που είναι 50-60 ετών. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως την πρόταση αυτή θα την καταθέσει προς ψήφιση στο συνέδριο του κόμματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Προσκεκλημένος στο δείπνο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Σε μία πρόσκληση που αποτελεί έκπληξη προχώρησε η τουρκική προεδρία για το δείπνο του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυ...

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Φόρτωση άρθρων...