Παρασκευή
29 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόωρες και μόνιμες διακοπές για τον Αντώναρο

Παρασκήνιο

Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που εξελέγησαν και αυτά που δεν εξελέγησαν, αυτά που έχουν ελπίδες να εκλεγούν και αυτά που ζουν και αναπνέουν ήδη για το... 2027, μετέχουν κανονικά στον προεκλογικό αγώνα που δίνει η Κουμουνδούρου ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Εκτός από έναν: τον «πολύ» Βαγγέλη Αντώναρο, που δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ενημερώσει τους «φίλους» του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι, όντας αποκαμωμένος από την ένταση της προεκλογικής περιόδου, ξεκινά προώρως τις διακοπές του στην αγαπημένη του Πάτμο και στο υπέροχο κυκλαδίτικο σπίτι που έχει χτίσει στο νησί.

Βεβαίως, η υπόμνηση του «καραμανλικού» Αντώναρου στην προεκλογική εκστρατεία δε θα λείψει σε κανέναν –αφήστε που κάθε δεύτερη εμφάνιση του πρώην εκπροσώπου του Καραμανλή σηματοδοτούσε και ένα «φάλτσο» που έπρεπε να «μπαλωθεί». Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι στην Κουμουνδούρου χάρηκαν που ο Αντώναρος, μόλις είδε ότι δεν έχει καμία ελπίδα να εκλεγεί, δεν περίμενε καν να τελειώσουν και οι επαναληπτικές εκλογές πριν αποσυρθεί στο νησί της «Αποκάλυψης».

Μάλιστα, στην Κουμουνδούρου ακούστηκαν κάτι βαριές κουβέντες περί «αρπαχτής» που πήγε να κάνει ο πρώην «γαλάζιος» εκπρόσωπος, νομίζοντας ότι θα εκλεγεί κάνοντας «περίπατο» στην ανατολική Αττική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Συγγνώμη» Κασσελάκη σε Θεοχαρόπουλο και Καλπάκη που έμαθαν τις αντικαταστάσεις τους από τα ΜΜΕ

Από ιστοσελίδες έμαθαν πως αντικαταστάθηκαν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Στέργιος Καλπάκης. Και οι δύο σε δημόσια δήλωση τους εξέφρασαν εμμέσως την ενόχληση τους. Στη διεύθυνση ...

Ηλιόπουλος: Όλα υπό συζήτηση, αν χρειαστεί να παραιτηθώ για να γίνει βουλευτής ο Κασσελάκης

«Όλα είναι υπό συζήτηση» ανέφερε ο Όθ. Ηλιόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ για το ενδεχόμενο να παραιτηθεί προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να πει ο Στ. Κασσελάκης στη Βουλή ξεκαθαρίζο...

Φόρτωση άρθρων...