Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πρόωρες και μόνιμες διακοπές για τον Αντώναρο

Παρασκήνιο

Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που εξελέγησαν και αυτά που δεν εξελέγησαν, αυτά που έχουν ελπίδες να εκλεγούν και αυτά που ζουν και αναπνέουν ήδη για το... 2027, μετέχουν κανονικά στον προεκλογικό αγώνα που δίνει η Κουμουνδούρου ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Εκτός από έναν: τον «πολύ» Βαγγέλη Αντώναρο, που δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ενημερώσει τους «φίλους» του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι, όντας αποκαμωμένος από την ένταση της προεκλογικής περιόδου, ξεκινά προώρως τις διακοπές του στην αγαπημένη του Πάτμο και στο υπέροχο κυκλαδίτικο σπίτι που έχει χτίσει στο νησί.

Βεβαίως, η υπόμνηση του «καραμανλικού» Αντώναρου στην προεκλογική εκστρατεία δε θα λείψει σε κανέναν –αφήστε που κάθε δεύτερη εμφάνιση του πρώην εκπροσώπου του Καραμανλή σηματοδοτούσε και ένα «φάλτσο» που έπρεπε να «μπαλωθεί». Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι στην Κουμουνδούρου χάρηκαν που ο Αντώναρος, μόλις είδε ότι δεν έχει καμία ελπίδα να εκλεγεί, δεν περίμενε καν να τελειώσουν και οι επαναληπτικές εκλογές πριν αποσυρθεί στο νησί της «Αποκάλυψης».

Μάλιστα, στην Κουμουνδούρου ακούστηκαν κάτι βαριές κουβέντες περί «αρπαχτής» που πήγε να κάνει ο πρώην «γαλάζιος» εκπρόσωπος, νομίζοντας ότι θα εκλεγεί κάνοντας «περίπατο» στην ανατολική Αττική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γραμμένος για την επίθεση από τον Φλώρο: «Δέχθηκα γροθιές – Με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα»

«Δεν έχω να απαντήσω στις φαντασίες του καθενός», τόνισε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, λίγο μετά την κατάθεσή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔ...

Κακλαμάνης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως ο κ. Κασσελάκης προσβλέπει στις ψήφους των Σπαρτιατών;

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης σχολίασε τη στάση του ΣΥΡ...

Φόρτωση άρθρων...