Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ψήφο εμπιστοσύνης στη Βάσια Αναστασίου από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αχαρνών

Παρασκήνιο

Με μεγάλη συμμετοχή  από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και έντονη παρουσία της νέας γενιάς πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στον Δήμο Αχαρνών, η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της Βάσιας Αναστασίου, υποψήφιας βουλευτού με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Ανατολική Αττική.

 

Με τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου, στην πλατεία Αγ. Βλασσίου στο Μενίδι, η κα. Αναστασίου «άνοιξε» και επισήμως την προεκλογική της εκστρατεία εν όψει των εθνικών εκλογών. 

 

Εκτός από τους φίλους του κόμματος, το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, όπως οι Μανώλης Χριστοδουλάκης και Παναγιώτης Βλάχος, καθώς και ο Δήμαρχος της πόλης Σπύρος Βρεττός και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τα ιστορικά στελέχη του Κινήματος, Κώστας Λαλιώτης και Δημήτρης Ρέππας, οι βουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος και Νάντια Γιαννακοπούλου, καθώς και ο Ανδρέας Τσούνης και ο Γιάννης Σγουρός απέστειλαν χαιρετισμούς, ενώ την ομιλία της κας Αναστασίου προλόγισε ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος.

 

«Φορέας νέας ελπίδας το ΠΑΣΟΚ»

 

«Μπαίνω μπροστά σε αυτή τη μάχη και είμαι βέβαιη ότι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην Ανατολική Αττική και δεν θα εκλέξει απλά βουλευτή, αλλά…βουλευτές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσια Αναστασίου, εκφράζοντας την πίστη της ότι «μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει φορέα μιας νέας ελπίδας, που τόσο έχουν ανάγκη οι Έλληνες σήμερα».

 

Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην Ελλάδα, εκφράζοντας τη βούληση να αγωνιστεί, εκπροσωπώντας τους στη Βουλή, για ένα καλύτερο αύριο.

 

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ για να δώσει ελπίδα στους νέους εργαζόμενους που το 60% από αυτούς αμείβονται με χαμηλούς μισθούς. Να δώσει ελπίδα και να γίνει η φωνή των νέων, των νέων ζευγαριών που τα υψηλά ενοίκια και το κόστος ζωής καθιστούν απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη να κάνουν τις δικές τους οικογένειες», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Αναστασίου.

 

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους αγρότες, στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και στις νέες εργαζόμενες και μητέρες, τονίζοντας ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι «να δώσει ελπίδα στους αγρότες - και εδώ της περιφέρειάς μας - που βλέπουν καθημερινά τα έσοδά τους να εξανεμίζονται, λόγω του υπέρογκου ενεργειακού κόστους. Να δώσει ελπίδα στις γυναίκες, που βιώνουν καθημερινά μια σειρά από ανισότητες. Στην εργασία, στην κοινωνική τους ζωή, στο ίδιο τους το σπίτι.  Στις νέες εργαζόμενες που δεν τις θέλουν στις δουλειές, γιατί θέλουν να κάνουν παιδιά, αλλά είναι οι πρώτες που βάζουμε στο στόχαστρο για την υπογεννητικότητα στη χώρα. Να δώσει ελπίδα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όπως εδώ στο Δήμο Αχαρνών, που αγωνιούν κάθε μήνα να ανταπεξέλθουν  στις υποχρεώσεις τους και, την ίδια στιγμή, βλέπουν το «τρένο» του Ταμείου Ανάπτυξης να κατευθύνεται στους μεγάλους ομίλους. Αλλά και να γίνει η ελπίδα και η φωνή των μεγαλύτερων που, μετά από δεκαετίες σκληρής εργασίας, ζητούν αξιοπρέπεια και αντιθέτως τους έχουν πετσοκόψει τις συντάξεις».

 

ΒΑΣΙΑ

   

 

«Το ΠΑΣΟΚ θα σηκώσει ξανά τον ήλιο της ελπίδας»

 

Αναφερόμενη στον εκλογικό στόχο του ΠΑΣΟΚ, η Βάσια Αναστασίου ήταν ξεκάθαρη: «Απέναντι στον δικομματισμό των αποτυχημένων, το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι εδώ για να σηκώσει ξανά τον ήλιο της ελπίδας και να προσφέρει στους πολίτες μια θετική επιλογή και έναν σοβαρό προοδευτικό πόλο εξουσίας απέναντι στη ΝΔ. Γιατί δεν αξίζει στον Έλληνα πολίτη η επιλογή του λιγότερου κακού. Να ψηφίζει Μητσοτάκη για τον φόβο μήπως επανέλθει ο Τσίπρας ή να επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ απλά για να φύγει η Δεξιά. Δεν αξίζει η ψήφος για το μέλλον της χώρας και των παιδιών σας να προέρχεται από τον φόβο και όχι την ελπίδα. Όταν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει η πατερίτσα ούτε της δεξιάς συντήρησης, ούτε του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

 

ΒΑΣΙΑ

 

ΒΑΣΙΑ

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα, στο ευρωψηφοδέλτιο μετά την αποπομπή Παπανώτα

Ο γιος της Κατερίνας Παπακώστα, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, αντικαθιστά τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι ο πρώτος επιλαχών στ...

Αιχμές Μωραΐτη για βάφτιση Κασσελάκη: «Ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που καβαλάμε εμείς που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης. Ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε στην βάφτιση Στέφανου Κασσελάκη ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, όπο...

Φόρτωση άρθρων...