Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφει για την Ρία Στεργιοπούλου και τον Αχιλλέα Λούλια - Μια διαφορετική ανάρτηση (εικόνες)

Με μια ανάρτηση προσωπικού περισσότερο χαρακτήρα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στους οικογενειακούς του φίλους Ρία Στεργιοπούλου και Αχιλλέα Λούλια στο περιθώριο της εκδήλωσης των εγκαινίων του εργοστασίου της Tikun στην Κόρινθο.
Όπως έγραψε, " η χθεσινή μέρα όμως στην Κόρινθο είχε για μένα και έναν  προσωπικό χαρακτήρα. Τους γονείς μου τους έχω χάσει εδώ και 30 χρόνια. Τους λάτρευα και με λάτρευαν. Έτσι το ήθελε όμως ο Θεός έτσι έγινε. Στο σπίτι μου όμως από τα παιδικά μου χρόνια έβλεπα τον καλύτερο φίλο του πατέρα μου τον θωρακοχειρουργό κ. Αχιλλέα Λούλια.

adonis_lioulias

   

Αυτός και η σύζυγος του η Ρία Στεργιοπούλου ήταν στο πλάι μας ηθικά και υλικά όλες τις δύσκολες πρώτες και μετέπειτα στιγμές που τρία αδέλφια μείναμε μόνοι μας. Έτσι γνώρισα και τον γιο της Ρίας από τον πρώτο της γάμο, τον κ.Βασίλη Μηλιώνη, Ο Βασίλης δαιμόνιο μυαλό από μικρός έκανε επιχειρήσεις και έβγαλε χρήματα από μικρός αλλά βρέθηκε στο μάτι του κύκλωνα μίας μεγάλης συκοφαντίας και προφυλακίστηκε. Τί και αν τελικά αθωώθηκε αμετάκλητα, τί και αν το Κράτος του ζήτησε συγγνώμη και του επέστρεψε τα χρήματα που του είχε κατασχέσει, ακόμη και σήμερα πολλοί τον αντιμετωπίζουν με προκατάληψη και εύκολα ξεχνούν ότι είναι  Αθώος και στην πραγματικότητα η προφυλάκιση τους ήταν ένα, όπως απεδείχθη Δικαστικό Σφάλμα. Ο Βασίλης, πάνω από αδελφός μου σήμερα, έχει ενεργή εμπλοκή στην έλευση τη Tikun Olam στην Ελλάδα και σε αυτή την γιγαντιαία επένδυση. 
Μαζί με την Ρία και τον Αχιλλέα βρεθήκαμε εκεί χθες και ήταν σαν να ήταν παρόντες και οι γονείς μου η Βούλα και ο Σάκης. 
Καμιά φορά παιδιά δεν είναι όλα Πολιτική είναι απλά ανθρώπινα.

milionis_adonis

Υγ. Βασίλη η τύχη σου να έχεις μία τόσο υπέροχη μητέρα είναι η μεγαλύτερη τύχη της ζωής σου, εγώ θα σας αποκαλύψω ότι προχθές που τράκαρα όταν συνειδητοποίησα ότι από θαύμα σώθηκα, η πρώτη μου σκέψη ήταν: «μανούλα μου με έσωσες»…και την έχω χάσει 30 χρόνια!…"

adonis_tikun

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο ξάδερφος του Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι ψή...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δρα...

Φόρτωση άρθρων...