Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας φέρει μερίδιο ευθύνης για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης. Το πρώην στέλεχος του κόμματος μίλησε και για τη διαδικασία εκλογής προέδρου του κόμματος, εκφράζοντας την διαφωνία του, την οποία, όπως είπε, είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή.

«Εμείς είχαμε προειδοποιήσει για τη διαδικασία, που καταργούσε την έννοια της δημοκρατικής συγκρότησης. Τότε η απάντηση ήταν ας μπάζει λίγο η διαδικασία, θα έχουμε για πάντα αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Action 24.

Όπως είπε ο Πάνος Σκουρλέτης: «Ο Κασσελάκης δεν αναδείχθηκε από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος. Ήταν προβληματική η διαδικασία εκλογής του».

«Ο Τσίπρας φέρει μερίδιο ευθύνης για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έπρεπε να αφήσει να χρησιμοποιηθεί το όνομα του από τους υποψήφιους προέδρους», ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Ο πρώην βουλευτής αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, είπε ότι «είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα Αχτσιόγλου για κοινή πορεία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Φόρτωση άρθρων...