Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Στις Σπέτσες ο Κασσελάκης: «Είμαι εδώ για... αποφόρτιση και προετοιμασία»

Στις Σπέτσες βρίσκεται από την Πέμπτη ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπέθ.

Όπως έγινε γνωστό θα συμμετάσχουν την Κυριακή το πρωί στον αγώνα δρόμου που γίνεται στο νησί, στο πλαίσιο του «Spetses Mini Marathon».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί σπίτι στις Σπέτσες και σε δηλώσεις που έκανε στο Mega φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και σορτσάκι ανέφερε ότι βρίσκεται στο νησί για αποφόρτιση και προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και το βίντεο που γύρισε στη Βουλή και να επιτεθεί στην Κυβέρνηση λέγοντας ότι με την ενέργειά του έθεσε ένα θέμα παραγωγής πολιτικής καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέτει προτάσεις νόμου στη Βουλή.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φοβήθηκε και αυτό λέει πολλά. Φοβούνται ο λαός να έχει τη δύναμη στα χέρια του. Νομίζουν ότι θα αποφασίζουν σε κλειστούς διαδρόμους. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα στην κοινωνία και θα παράγει πολιτική από την κοινωνία» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση ότι επέλεξε τα μέλη της ΑΔΑΕ μαζί με την ακροδεξιά. Αναρωτιέμαι αν αυτό το εγκρίνει ο κόσμος του Κέντρου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιμένει ο Κασσελάκης: «Παρεξηγήθηκε η Ν.Δ. επειδή είπα "θα τους ξεσκίσω"; Το ξαναλέω»

Ανυποχώρητος εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τη φράση που χρησιμοποίησε πριν από δύο ημέρες, όταν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με υγειονομικούς στην ...

«Έκρηξη» Ζαχαριάδη κατά Σπηλιωτόπουλου: Δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Καταπέλτης ήταν ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, για τις τελευταίες δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ζαχαριάδης ...

Η Λευκάδα αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Στη Λευκάδα ο Γιώργος Αυτιάς είχε ενθουσιώδη υποδοχή από τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής. Ο Δήμαρχος του νησιού Ξενοφών Βεργίνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, οι Ξε...

Φόρτωση άρθρων...