Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Στο «φουλ η προεκλογική μηχανή» του Άρη Σπίνου ως ύπ. βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στην Δυτική Αθήνα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία στους δήμους της Δυτικής Αθήνας ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος ως υποψήφιος βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης»

Από εκδήλωση σε εκδήλωση συλλόγων και από ομιλία σε ομιλία που διοργανώνει ο ίδιος σχεδόν κάθε 20 μέρες δίνει έντονο παρόν με τον δυναμικό του λόγο όπου γίνεται δεκτός με ενθουσιασμός από τους παρευρισκόμενους. 

Μετά το Μπουρνάζι, την Πετρούπολη και το Περιστέρι σειρά έχει η Αγία Βαρβάρα που όπως μάθαμε από την πρόσκληση που έφτασε στα χέρια μας την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου θα βρεθεί με φίλους του από την περιοχή αυτή για μια ακόμη πολιτική συζήτηση - ομιλία. 

Όπως μαθαίνουμε το επιτελείο του που αποτελείται από φίλους και εθελοντές θα πραγματοποιήσει στην συνέχεια νέα εκδήλωση - ομιλία στους Αγίους Αναργύρους - Καματερό ενώ ήδη ετοιμάζεται πυρετωδώς η κεντρική πολιτική ομιλία του γνωστού δημοσιογράφου σε ξενοδοχείο στο Κέντρο της Αθήνας. 

Είναι αλήθεια πάντως ότι η δυναμική που έχει αποκτήσει η υποψηφιότητα του Άρη Σπίνου στην Δυτική Αθήνα σχολιάζεται θετικά από «φίλους και εχθρούς» του και είναι φανερό ότι θα προσδώσει άνοδο στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου που ήδη καταγράφει αυξημένα ποσοστά σε πολλούς δήμους της Αττικής. 

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε ανάμεσα στους αποστράτους των σωμάτων ασφαλείας της Δυτικής Αθήνας για την κοπή της πίτας του Συλλόγου τους στο Αιγάλεω, εκπροσωπόντας τον Κυριάκο Βελόπουλο και έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμό τρόπο. Η παρουσία του και στις εκδηλώσεις της εκκλησίας είναι συνεχής. 

Μια από αυτές ήταν στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Περιστερίου όπου παρέστη και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος μαζί με τους ιερείς του Ναού εκπροσωπόντας τον Μητροπολίτη Περιστερίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...