Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Στο Παρίσι Κασσελάκης και Τάιλερ πριν την αναχώρηση για τις ΗΠΑ

Παρασκήνιο

Απόδραση στο Παρίσι πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, λίγο πριν την αναχώρηση τους το Σάββατο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, στις ΗΠΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα περάσει τις ημέρες των εορτών στο Τέξας.

Αν σήμερα συνεδριάζει η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), ο Στέφανος Κασσελάκης εθεάθη στη γαλλική πρωτεύουσα, με δεδομένο ότι η συνεδρίαση πραγματοποιείται διαδικτυακά. 

Στενοί του συνεργάτες δήλωσαν άγνοια για το ταξίδι στο Παρίσι, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχε την Τρίτη στην παρουσίαση των think tanks του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει κομματικές υποχρεώσεις αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα, κρατώντας όμως κενό το πρόγραμμα του για τη σημερινή ημέρα. 

Πάντως, πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σήμερα στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και επιστρέφει αύριο και πάλι στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βελόπουλος σε Ιερώνυμο: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες στον κλήρο, αλλά ούτε και η ιεραρχία στους πιστούς

«Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους» επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος απαντώντας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νωρίτερα δή...

Φόρτωση άρθρων...