Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Στο ΣΕΦ Δημητριάδης και Πιερρακάκης για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (Photo)

Στο γήπεδο του ΣΕΦ βρέθηκαν χθες το βράδυ, ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Ολυμπιακού – Μπασκόνια για την 1η αγωνιστική της Euroleague.

Ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr, τους εντόπισε να κάθονται στις κερκίδες φορώντας τις μάσκες τους, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο άντρες συναντιούνται εκτός του πλαισίου που ορίζουν τα καθήκοντά τους. Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι, πως συνδέονται με μακρά γνωριμία και προσωπική φιλία, αλλά και κουμπαριά, καθώς ο Γρηγόρης Δημητριάδης έχει βαφτίσει την κόρη του Κυριάκου Πιερρακάκη.

Στο ΣΕΦ Δημητριάδης και Πιερρακάκης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Στο Μαράθι στα Χανιά για ανοιξιάτικο μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του (Photos)

Μίνι απόδραση στα Χανιά και στο Μαράθι, πραγματοποίησε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Το πρωθυπουργικ...

Οι Ευρωεκλογές, οι συσχετισμοί και η ανάγκη για επικράτηση της κοινής λογικής λόγων των διεθνών εξελίξεων

Τα κόμματα παρουσίασαν τους υποψηφίους των ευρωψηφοδελτίων τους πιστεύοντας ότι έχουν κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Η Νέα Δημοκρατία με τη συμπερίληψη του φυλακισμένου κ...

Φόρτωση άρθρων...