Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Συναντήσεις με εκπαιδευτικούς στη Μυτιλήνη είχε ο Κυρ. Πιερρακάκης

Παρασκήνιο

Σειρά συναντήσεων με εκπαιδευτικούς της Λέσβου είχε στη Μυτιλήνη, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

      Στις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και έγινε μια πρώτη παρουσίαση της πολιτικής του υπουργείου.

      Μετά τις συναντήσεις ο κ. Πιερρακάκης έκανε την παρακάτω ανάρτηση: «Στη Μυτιλήνη είχα τη χαρά να συναντηθώ με εκπαιδευτικούς, Διευθυντές Εκπαίδευσης και την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

      Συζητήσαμε για σειρά θεμάτων που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία, στη μείωση της γραφειοκρατίας και στη βελτίωση της καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών. Η ομαδική δουλειά και η συστηματική ανταλλαγή απόψεων αποτελεί δέσμευση για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

      Ακόμα, ξεναγήθηκα στον χώρο που φιλοξενεί το Πειραματικό Λύκειο, το Εσπερινό Γυμνάσιο αλλά και την ιστορική βιβλιοθήκη, η οποία διαθέτει ανεκτίμητο πλούτο σπάνιων εκδόσεων και χειρογράφων.

      Το ανθρώπινο κεφάλαιο αποτελεί την εγγύηση διαφύλαξης και ανάδειξης του πλούτου αυτού».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Βασίλης Γραμμένος: «Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη Βουλή, ανάμεσα στον ίδιο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσ...

Φόρτωση άρθρων...