Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Συνάντηση του Νίκου Παπανδρέου με τον Ινδό πρωθυπουργό στην Αθήνα

Παρασκήνιο

Συνάντηση με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι είχε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου στην Αθήνα, στο περιθώριο της επίσκεψης του στη χώρα μας.

Οι δύο άντρες συζήτησαν σε θερμό κλίμα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, χθες Παρασκευή.

Τα θέματα που τους απασχόλησαν είναι οι σχέσεις Ελλάδας-Ινδίας αλλά και θέματα Ευρώπης-Ινδίας, τα οποία ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί πολύ στενά.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη επίσκεψη Ινδού πρωθυπουργού τα τελευταία 40 χρόνια.  Την τελευταία φορά, το 1983,  ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου είχε προσκαλέσει την Ίντιρα Γκάντι στο πλαίσιο της περιβόητης «Πρωτοβουλίας των έξι». Τότε, παρών ήταν ο Νίκος Παπανδρέου που είχε επιφορτισθεί με την οργάνωση της επίσκεψης αυτής.  

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Γιάννης Καλλιάνος με πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί...

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...