Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Απολύθηκε υπάλληλος, συγγενικό πρόσωπο του Σκουρλέτη

Νέα απόλυση έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, απολύθηκε εργαζόμενη στο λογιστήριο της Κουμουνδούρου. Η απόλυση της κοινοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι, λίγο πριν εκπνεύσει ο μήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εργαζόμενη απασχολούνταν στο λογιστήριο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2014 και εξής, ενώ διατηρεί συγγενική σχέση με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη. 

Πρόκειται, δηλαδή για την κουνιάδα του, η οποία παρά την αποχώρηση του τελευταίου από το κόμμα μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο φθινόπωρο, παρέμεινε στη θέση της, αλλά και εντός του κόμματος, καθώς δεν επρόκειτο για πολιτικό στέλεχος, αλλά για υπάλληλο της Κουμουνδούρου. 

Λόγω ηλικίας, η απολυθείσα εργαζόμενη βρίσκεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, λίγο πριν την συνταξιοδότησή της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Φόρτωση άρθρων...