Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Διαδικτυακά θα ψηφίσουν στη Θεσσαλία για τις εσωκομματικές εκλογές

Πολιτική
Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Διαδικτυακά θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στην Θεσσαλία.

Καθώς η κατάσταση στην περιοχή είναι απελπιστική η Κουμουνδούρου αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να ψηφίσει μέσω μίας πλατφόρμας που θα φτιαχτεί αποκλειστικά για τις εσωκομματικές εκλογές.

Και ενώ για την Θεσσαλία φαίνεται ότι έχει βρεθεί μία λύση, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέρχεται ο φόβος της μικρής συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία. Και αυτό γιατί οι πολίτες μετά την καταστροφική στην Θεσσαλία εμφανίζονται να έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνουν στις 17 και 24 Σεπτεμβρίου.

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι αυτές οι δύο ημερομηνίες πρέπει να θεωρούνται δεδομένες αφού πλέον τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει την δική τους τροπή. Το ενδιαφέρον που υπήρξε, πάντως, με την εμφάνιση Κασσελάκη φαίνεται ότι έχει κοπάσει και για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και το ερωτηματικό είναι πόσοι τελικά πολίτες θα φτάσουν μέχρι τις κάλπες για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και το πιο όμορφο Μετρό

«Να θυμόμαστε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που απέδειξε ότι φέρνει έμπρακτα αποτελέσματα χωρίς να λαϊκίζει. «Και στο ποδόσφαιρο γινόμαστε σταδιακά Ευρώπη», τόνισε ο Πρωθυπου...

Φόρτωση άρθρων...