Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν τα πέντε μέλη της «Ομπρέλας» από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Με αιχμές για τους χειρισμούς της ηγεσίας παραιτήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ τα πέντε μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, τα οποία πρόσκεινται στην «Ομπρέλα».

Η παραίτησή τους έρχεται να προστεθεί στις μαζικές αποχωρήσεις μελών από την Κουμουνδούρου.
Συγκεκριμένα, από την Επιτροπή Δεοντολογίας παραιτήθηκαν οι Σταμάτης Σακελίων, Ερρίκος Βεντούρας, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Κατερίνα Κύρου και Ελένη Σταματάκη. 

Η Επιτροπή Δεοντολογίας βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς κλήθηκε να διαχειριστεί την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για τις διαγραφές των τεσσάρων στελεχών που στη συνέχεια αποχώρησαν (Νίκος Φίλης, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Βίτσας και Στέφανος Τζουμάκας).

Η απόφαση της Επιτροπής να παραπέμψει τις υποθέσεις για γνωμοδότηση στην Κεντρική Επιτροπή προκάλεσε την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη που ανακοίνωσε ότι θέτει τις διαγραφές των τεσσάρων μελών σε εσωκομματική δημοψήφισμα, με αποτέλεσμα την ευθεία σύγκρουσή του τόσο με την «Ομπρέλα» όσο και με την ομάδα Αχτσιόγλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...