Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια πρόσωπα «έκλεισαν» - Ποιοι θα μπουν στο Επικρατείας (ονόματα)

Συνεχίζονται οι διεργασίες για την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου. Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει αρκετές συσκέψεις στην Κουμουνδούρου με τον Αλέξη Τσίπρα και τους στενούς του συνεργάτες, τόσο για τα ψηφοδέλτια όσο και για τις περιοδείες και εμφανίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός είχε χθες στην Κουμουνδούρου και συναντήσεις για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια καθώς έχουν αφήσει εσκεμμένα κενές θέσεις όπως και το Επικρατείας.

Σήμερα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα επισκεφτεί την Κω όπου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην αγορά και ομιλία.
Αύριο, Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ταξιδέψει στην Κρήτη απαντώντας έτσι στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, με προορισμό τα Χανιά.

Την Τετάρτη θα μιλήσει στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδυάσει την παρουσία του με επίσκεψη στην Ιτέα και στο Γαλαξίδι, την Πέμπτη θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νεολαίας στην Αθήνα ενώ την Παρασκευή θα μπει πάλι στο αεροπλάνο για να επισκεφθεί την Χίο.

Στις παρεμβάσεις του το επόμενο διάστημα εκτός από την κριτική που θα εστιάζεται στα θέματα της οικονομίας, της ακρίβειας και της διαφθοράς, θα αναδεικνύει όλο και περισσότερο το δικό του εναλλακτικό σχέδιο για το πως θα κυβερνήσει τη χώρα.

Στα ψηφοδέλτια η Ράνια Θρασκιά

Χθες ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά θα είναι υποψήφια με το κόμμα στην Ά Θεσσαλονίκης. 

Την καλωσόρισε στα γραφεία του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ υπήρξαν επίσης πληροφορίες για την Έλενα Ακρίτα ότι είπε το πολυπόθητο ναι έπειτα από πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα ανακοινωθεί το Επικρατείας για το οποίο είναι σίγουροι, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, η Πόπη Τσαπανίδου και ο καθηγητής Ιατρικής στο Harvard Όθωνας Ηλιόπουλος. Ακόμα ακούγονται τα ονόματα της Λούκας Κατσέλη, του δικηγόρου Διονύση Τεμπονέρα, της πρώην υπαρχηγού της ΕΛΑΣ Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, της Ζωρζέτας Λάλη με θητεία σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Αλέκου Φλαμπουράρη στην τελευταία τιμητική θέση. Ο πρώην υπουργός το έχει ζητήσει από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται βέβαιο ότι το αίτημα του θα γίνει αποδεκτό ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του στο κόμμα όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Βασίλης Γραμμένος: «Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη Βουλή, ανάμεσα στον ίδιο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσ...

Φόρτωση άρθρων...