Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τα ιστορικά λουλουδάδικα στο Σύνταγμα εγκαινίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (εικόνες)

Παρασκήνιο

Την ανακαίνιση και αναβίωση των λεγόμενων ιστορικών «λουλουδάδικων» εγκαινίασε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γεμίζοντας και πάλι με ζωή την περιοχή κάτω από τον περίβολο της Βουλής και μπροστά στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

mitsotakis_louloudadika

Η απόφαση αναγέννησης των Λουλουδάδικων ήταν μια πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων, του υπουργείου Πολιτισμού και της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου.

mitsotakis_louloudadika

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν ανακαινιστεί εξ ολοκλήρου, και στους χώρους στεγάζονται πλέον εκτός από ανθοπωλεία το εκθετήριο-πωλητήριο της Βουλής των Ελλήνων και του ΟΔΑΠ.

mitsotakis_louloudadika

Τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν ως Εκθετήρια, θα ενοποιηθούν με εσωτερικές διανοίξεις των εσωτερικών τοιχίων και διαδρόμους. Μάλιστα, δημιουργούνται ημιυπαίθριοι χώροι, στους οποίους και θα μπορούν να φιλοξενούνται περιοδικές εκθέσεις.

mitsotakis_louloudadika
mitsotakis_louloudadika
mitsotakis_louloudadika
mitsotakis_louloudadika

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Φόρτωση άρθρων...