Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Τα μαθηματικά της Έλενας Ακρίτα και το... 35% του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Παρασκήνιο

Σκωπτικά σχόλια προκάλεσε η ομιλία της Έλενας Ακρίτα σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη, καθώς οι αναφορές σε νούμερα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Όπως είπε, «ξέρετε τι προβλέπει (σ.σ. το πρόγραμμα της ΝΔ); Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων 730 ευρώ πιο κάτω από εκεί που είναι. Ξέρετε τι άλλο προβλέπει 1 εκατομμύριο 100 δισεκατομμύρια λιγότερες πρωτογενείς δαπάνες για τα νοσοκομεία».

Επίσης αναφέρθηκε στα εκλογικά ποσοστά υποστηρίζοντας πως «αν το 40 ψήφισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε το 60% δεν τον ψήφισε. Αν βγάλω  – άντε – ένα 10%, τους ακροδεξιούς και όλους αυτούς που θα μας “τιμήσουν” με την παρουσία τους στη νέα Βουλή, αυτό σημαίνει πως ένας στους δύο Έλληνες δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη».

Συγκεκριμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε: «Δεν είμαστε το 3%, δεν είμαστε το 20%, είμαστε το 35% και θα ξαναπάμε εκεί και θα το δείτε».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου ο Στέφανος Κασσελάκης - Η απρόσμενη συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Την Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. O κ Κασσελάκης ήταν συνοδευόμενος από τ...

Φόρτωση άρθρων...