Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Τα παραλειπόμενα του debate – Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Στα επιτελεία των κομμάτων όλοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών τους στο debate. O Κυριάκος Μητσοτάκης, o Αλέξης Τσίπρας, o Νίκος Ανδρουλάκης και o Δημήτρης Κουτσούμπας έφτασαν στο Ραδιομέγαρο της δημόσιας τηλεόρασης λίγο μετά τις 20:00. Είχαν προηγηθεί οι αφίξεις των δημοσιογράφων. 

Παράλληλα, το βλέμμα πολιτικών και δημοσιογράφων ήταν στραμμένο και στο ημιτελικό του Champions League Μίλαν – Ίντερ.

Αν και σε καλή διάθεση, δεν έλειψαν οι γκρίνιες για το στενό πλαίσιο των κανονισμών. Πριν την έναρξη οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για τις τελευταίες συνεννοήσεις. 

Οι πολιτικοί αρχηγοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέσα στο στούντιο 4 και αντάλλαξαν χειραψίες και αστεϊσμούς.

Το drone πετούσε πάνω από το ραδιομέγαρο, ενώ 26 κάμερες μέσα και έξω από το κτίριο, ακολουθούσαν τους πολιτικούς αρχηγούς.

Το debate ξεκίνησε με λίγα λεπτά καθυστέρηση. Aφού δεν είχαν δικαίωμα να κάνουν διάλογο οι πολιτικοί αρχηγοί, έκαναν debate μέσα στο debate απευθυνόμενοι στους υπόλοιπους αρχηγούς.

Ο χρόνος παραβιάστηκε κάποιες φορές, κυρίως από τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τα κάδρα ήταν κλειδωμένα στους ομιλητές κι έτσι δεν είδαμε γκριμάτσες, αλλά το MEGA αποκαλύπτει όσα έγιναν.

Την Παναγία την γκέισα επιστράτευσε ο Κυριάκος Βελόπουλος που πήγε οργανωμένος απαντώντας σε ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λοβέρδος για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί: Ανοσιούργημα, αυτή η ανωμαλία πρέπει να λάβει τέλος

Για ανοσιούργημα κατηγορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει σε τζαμί και την ιστοτική Μονή της Χώρας. Ο πρόε...

Φόρτωση άρθρων...