Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τατσόπουλος: Σύνδρομο του γενίτσαρου έχει η Τζάκρη - Σώγαμπρος ο Κασσελάκης

Κριτική προς την Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή τις δηλώσεις της την Τετάρτη για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ, και τον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε ο πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος εκτίμησε ότι η πρώτη έχει το «σύνδρομο του γενίτσαρου» και ο δεύτερος είναι «σώγαμπρος» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως εξήγησε ο κ. Τατσόπουλος για την Θεοδώρα Τζάκρη και το «σύνδρομο του γενίτσαρου», «δεν είναι φαινόμενο που αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αφορά όλους τους εισοδιστές γιατί έχουν την ανασφάλεια του γενίτσαρου που ήταν παιδια που το έπαιρναν από ελληνικές οικογένειες και τους έδιναν αξιώματα και πάντα ήθελαν να αποδείξουν ότι είναι βασιλίκότεροι του βασιλέως».

«Οι πασοκογενείς του ΣΥΡΙΖΑ είχαν πάντα την πιο γενιτσάρικη συμπεριφορά» πρόσθεσε ο γνωστός συγγραφέας.

«Δεν μπορεί να μιλά με ύφος του εισαγγελέα Βισίνσκι στις δίκες της Μόσχας, το λέω για καλό δικό της και για καλύτερο του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε για την Θεοδώρα Τζάκρη (σ.σ. οι επονομαζόμενες Δίκες της Μόσχας ήταν μια σειρά δικών που έλαβαν χώρα μεταξύ του 1936 και του 1938 υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Ιωσήφ Στάλιν εναντίον ατόμων που είχαν χαρακτηριστεί ως οπαδοί του Λέοντα Τρότσκι)

Όπως τόνισε «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μαγαζί που δημιουργήθηκε μέσα στα δύσκολα. Ξέρουν ότι αν φύγουν πρέπει να ξεκινήσουν ξανά από το 3% και το "μπαίνουμε-δεν μπαίνουμε στη Βουλή. Όταν έχεις τέτοιο κλίμα διάσπασης και αποχώρησης δεν ρίχνεις λάδι στη φωτιά με διχαστικό λόγο».

Ειδικά, τέλος, για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Πέτρος Τατσόπουλος ανέλυσε ότι «αυτή τη στιγμή δνε έχουμε κάποιον όπως τον Αλέξη Τσίπρα που έχει φτιάξει το μαγαζί και είναι δικό του δημιούργημα, έχουμε έναν αλεξιπτωτιστή, έναν σώγαμπρο που πήρε το κόμμα με εκλογές αλλά δεν έχει κανενός είδους περγαμηνή και ιστορία και ξαφνικά σηκώνει το δάχτυλο σε όλους τους προηγούμενους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βελόπουλος σε Ιερώνυμο: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες στον κλήρο, αλλά ούτε και η ιεραρχία στους πιστούς

«Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους» επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος απαντώντας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νωρίτερα δή...

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Φόρτωση άρθρων...