Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Τεμπονέρας: Η εκλογή Κασσελάκη από τη βάση δεν είναι λευκή επιταγή

Για περίοδο «βαθέως αναστοχασμού» στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Διονύσης Τεμπονέρας. Για το συνέδριο που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο είπε: «Όλα θα τεθούν στο τραπέζι και εκεί θα φανεί ποιος χωράει και ποιος δεν χωράει. Πρώτα, όμως, να δούμε πώς θα μορφοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι «το αποτέλεσμα της προεδρικής κάλπης (σ.σ. για τον Στέφανο Κασσελάκη) είναι σεβαστό από όλους, είναι η απόφαση των μελών αρέσει, δεν αρέσει αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι λευκή επιταγή. Θα πρέπει να παρουσιαστεί άμεσα το πολιτικό σχέδιο για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας».

«Ήμουν από εκείνους που το καλοκαίρι του 2023 είχα πει πρώτα συνέδριο και μετά εκλογή προέδρου φοβούμενος ότι θα μπορούσαν να εκφραστούν προσωπικές θέσεις πάνω στην απόφαση του συνεδρίου», τόνισε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται από τις θέσεις του που διατυπώθηκαν πριν από 1,5 χρόνο. Αυτό δεσμεύει άπαντες», επισήμανε και πρόσθεσε: «Όποιος παρεκλίνει ουσιωδως δεν έχει λάβει την έγκριση των συνεδριακών αποφάσεων και προφανώς η εκφώνηση προς τα έξω είναι προβληματική».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Σπηλιωτόπουλος «αθωώνει» Κασσελάκη: Δεν υπάρχει τοξικότητα, τα νέα παιδιά δεν λένε «το παγωτό αυτό σκοτώνει»;

Για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Όπως ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει «αποστασι...

Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι – Ο Πίνατ που έγινε «ευρωκομματόσκυλο»

Με πλάνα από τις περιοδείες του και υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Εurovision ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την καμπάνια του στο Ti...

Φόρτωση άρθρων...