Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πολάκης σε Φίλη: «Δέξου το αποτέλεσμα των Εκλογών ή άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

Παρασκήνιο

Τέλος δεν έχουν οι εσωκομματικές διαμάχες στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στον Νίκο Φίλη μετά τη δήλωσή του δεύτερου ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός έθεσε νωρίτερα σήμερα θέμα ηγεσίας στο κόμμα. Αφορμή αποτέλεσε αφενός η κακή επίδοση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές και κυρίως τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη από παλαιά του άρθρα στον Εθνικό Κήρυκα.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Νίκο Φίλη να αποχωρήσει από το κόμμα, αν δεν συμφωνεί με το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών μέσα από τις οποίος αναδείχθηκε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης. «Σταμάτα να δηλητηριάζεις λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ !!

Η αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 ανθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο το Στέφανο Κασσελακη

Η «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

(από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση)

Σταματα να δηλητηριάζεις ,λόγω της στενοχωριας και της πολιτικης σου αγκυλωσης ,τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ με θεωριες συνωμοσιας για «άγνωστους οικονομικους παραγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ».

Πολάκης σε Φίλη: «Δέξου το αποτέλεσμα των Εκλογών ή άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...