Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Το Μαξίμου έστειλε λογοτεχνικά βιβλία σε σχολείο του Αγρινίου

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου, έπειτα από επιστολή του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου που έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου και ζητούσε τη συνδρομή για την αποστολή λογοτεχνικών βιβλίων για τους μαθητές.

Η επιστολή απευθυνόταν προσωπικά στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας παράκληση για τη βοήθειά του προκειμένου να ενισχυθεί η βιβλιοθήκη του σχολείου με λογοτεχνικά βιβλία.

Το Μαξίμου διά του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, απάντησε άμεσα στον διευθυντή του σχολείου και υπογράφοντα της σχετικής επιστολής σημειώνοντας πως πολύ άμεσα θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου το αίτημα των μαθητών να υλοποιηθεί. Έτσι έγινε και μόλις δύο εβδομάδες αργότερα τα βιβλία έφτασαν στον προορισμό τους.

«Η παροχή βιβλίων εκ μέρους σας μας χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί επιβεβαίωσε την πίστη μας για ανθρώπους με ευαισθησία απέναντι στις μαθητικές κοινότητες, που δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους σ’ αυτό τον ευαίσθητο κρίκο της κοινωνίας μας», αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου, Αθανάσιος Φλωρόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δρα...

Φόρτωση άρθρων...