Κυριακή
14 Αυγούστου 2022

Το Μαξίμου έστειλε λογοτεχνικά βιβλία σε σχολείο του Αγρινίου

Παρασκήνιο

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου, έπειτα από επιστολή του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου που έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου και ζητούσε τη συνδρομή για την αποστολή λογοτεχνικών βιβλίων για τους μαθητές.

Η επιστολή απευθυνόταν προσωπικά στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας παράκληση για τη βοήθειά του προκειμένου να ενισχυθεί η βιβλιοθήκη του σχολείου με λογοτεχνικά βιβλία.

Το Μαξίμου διά του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, απάντησε άμεσα στον διευθυντή του σχολείου και υπογράφοντα της σχετικής επιστολής σημειώνοντας πως πολύ άμεσα θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου το αίτημα των μαθητών να υλοποιηθεί. Έτσι έγινε και μόλις δύο εβδομάδες αργότερα τα βιβλία έφτασαν στον προορισμό τους.

«Η παροχή βιβλίων εκ μέρους σας μας χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί επιβεβαίωσε την πίστη μας για ανθρώπους με ευαισθησία απέναντι στις μαθητικές κοινότητες, που δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους σ’ αυτό τον ευαίσθητο κρίκο της κοινωνίας μας», αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου, Αθανάσιος Φλωρόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις: «Υποκρίνεστε ότι δεν καταλάβατε τι είπα στους New York Times»

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το σχόλιο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στους New York Time...

Νέα πρόκληση Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα κάνει εκστρατεία εναντίον της Τουρκίας»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών να κατηγορεί αυτήν τη φορά τη...