Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Το σοκολατένιο αυγό ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη και οι ευχές για υγεία και ευημερία

Στη γενέτειρά του, την Κρήτη, βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το νησί, ακολουθώντας, μάλιστα, το «trend» των ημερών.

Ενόψει και των επερχόμενων εκλογών, ανάρπαστα έγιναν φέτος τα σοκολατένια αυγά με… γεύση από την πολιτική ζωή της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να ακολουθήσει το «trend» των ημερών, και «ανέβασε» νωρίτερα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με ένα αυγό… ΠΑΣΟΚ.

«Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευημερία! Χριστός ανέστη!», γράφει ο Νίκος Ανδρουλάκης στη σχετική ανάρτηση, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του αντεύχονται.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...