Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Βασίλης Λεβέντης: Εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από 2,5 μήνες

Παρασκήνιο

Εξιτήριο αναμένεται ότι θα πάρει αύριο από το Nοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Βασίλης Λεβέντης, μετά από περίπου 2,5 μήνες.

Από τις 76 ημέρες τις 47 ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) λόγω των επιπλοκών που του προκάλεσε ο κορωνοϊός. Ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά είναι φανερά καταβεβλημένος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά, ενώ παρουσιάζει και μια μικρή δυσκολία στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες, ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Πάντως, ο πολιτικός είναι ευδιάθετος μετά τη μεγάλη περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ξάνθη αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς το λαό ο Γιώργος Αυτιας και μετά τον Έβρο βρέθηκε στην Ξάνθη. Εκεί ήταν και ο Χρήστος Σταϊκούρας όπου είχαν με τον Γιώργο Αυτιά ιδιαίτερη συνάντ...

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Φόρτωση άρθρων...