Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Βίτσας: «Δεν πήραμε χαμπάρι τι γινόταν στην κοινωνία»

Παρασκήνιο

Κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος άφησε αιχμές εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου, σχετικά με την αξιολόγηση του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο Δημήτρης Βίτσας άφησε σήμερα αιχμές για το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7.

Όπως είπε χαρακτηριστικά εκ του αποτελέσματος έχει φανεί ότι «δεν είχαμε πήραμε χαμπάρι τι γινόταν στην κοινωνία. Μπορεί να λοιδορούσαμε τα 100 και τα 150 και τα 50 ευρώ επίδομα, αλλά η κοινωνία δεν το αντιμετώπιζε ως ένα άθλιο σύστημα Μητσοτάκη, τα είχε ανάγκη».

Σε ό,τι αφορά το σύστημα της απλής αναλογικής, διευκρίνισε ότι «δεν μπορούσαμε να βγούμε δημόσια και να πούμε ‘’ακολουθούμε λάθος τακτική’’». Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Βίτσας τόνισε επίσης ότι «η ενεργός παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στα έδρανα της Βουλής και στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει καλό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και τα ρέστα – Η Κεχαγιά απειλεί πως θα φέρει στη Βουλή προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια

«Γιατί πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνησή του (σ.σ. του κ. Μητσοτάκη) δεν έφερε προς κύρωση στη Βουλή τα τρία Πρωτόκολλα, τα τρία μνημόνια συνεργασίας, ούτ...

Φόρτωση άρθρων...