Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Βίτσας για Πολάκη: «Δεν έπρεπε να συνεχίσει την αντιπαράθεση με Χατζηνικολάου»

«Ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων», τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας για τον Παύλο Πολάκη.

Αποστάσεις από την αντιπαράθεση του Παύλου Πολάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κράτησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Βίτσας

«Ο Παύλος δεν έπρεπε να συνεχίσει στην αντιπαράθεση με τον κ. Χατζηνικολάου», ανέφερε ο Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1».

Ακόμα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε πως ο Παύλος Πολάκης «είναι χρήσιμος γιατί είναι παθιασμένος με το κοινωνικό συμφέρον», ενώ συμπλήρωσε πως «ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων».

«Έχει σημασία να κατανοήσει ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος» είπε ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «μας προβληματίζουν γιατί ξέρουμε ότι στις Εκλογές δεν υπάρχει αδιευκρίνιστη ψήφος τα πάντα διευκρινίζονται. Μας προβληματίζει η απόσταση που κρατά ένα κομμάτι του κόσμου από τα πολιτικά πράγματα, καθώς απογοητεύεται από τον τρόπο που λειτουργούν οι πολιτικές δυνάμεις και ιεραρχούν τα βασικά προβλήματα».

«Όταν έχεις 57 νεκρούς και ανοιχτό το θέμα, το ζήτημα δεν είναι το πώς επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Σχετικά με τις εκλογές και τι πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ για να προσελκύσει τους ψηφοφόρους, ανέφερε πως: «Υπάρχει ένα ζήτημα που πρέπει να επιμείνουμε και αυτό είναι το θέμα των προγραμματικών θέσεων».

«Ποια είναι η θέση μας για το τραπεζικό σύστημα. Πρέπει να μπει μια τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο; Πρέπει να υπάρξει καθολικό πρόγραμμα βελτίωσης του σιδηροδρόμου; Πώς θα έχουμε ένα σύγχρονο κράτος;», διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες είπε: «Η πρότασή μας απευθύνεται προς το ΠΑΣΟΚ και το ΜέΡΑ25 και τη ΛΑΕ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας - Οργισμένη αντίδραση από ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη, ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας». ...

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και το κόστος για την οικονομία σε περίπτωση εκλογών

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη αποτελεί... μονόδρομο για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία, αδιαφορούν για το γεγονός ότι ο διεθνής παράγοντας νιώθει ασφάλεια ...

Φόρτωση άρθρων...