Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Χαρίτσης και Σταθάκης κατά Κασσελάκη: «Κρύβεται 15 μέρες λόγω άγνοιας στα μεγάλα θέματα οικονομίας και πολιτικής»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ δύο ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών Εκλογών για την ανάδειξη νέου πρόεδρου.

Ο Γιώργος Σταθάκης, σε ανάρτησή του την οποία μάλιστα κοινοποιεί και ο Αλέξης Χαρίτσης εξαπολύει επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη σημειώνοντας πως «καλά κάνει και κρύβεται δεκαπέντε μέρες και δεν δίνει συνεντεύξεις ή αρνείται το debate. Θα είχαμε εντυπωσιαστεί από την άγνοια όχι των ελληνικών, αλλά των μεγάλων θεμάτων της οικονομίας και της πολιτικής».

«Ο Κασσελάκης είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ανεξαρτήτως κόμματος, που δεν ξέρει ότι τα Κατεχόμενα είναι «ψευδοκράτος», ο πιο διαδεδομένος πολιτικός όρος ever. Η Κύπρος είναι ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, μέλος της ΕΕ. Ο ίδιος είπε ότι το ξέρει, αλλά δεν ξέρει καλά ελληνικά.

Θα τον πίστευα, αλλά με τη μουσουλμανική μειονότητα επίσης δεν τα πήγε καλά, και στα Ελληνικά και στα πολιτικά. Εμφανώς αγνοεί τη Συνθήκη της Λωζάνης. Φαντάζομαι τι θα συνέβαινε να χρειαζόταν να εξηγήσει τα ελληνοτουρκικά!!!!!!

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Σύριζα καλά κάνει και κρύβεται από την τηλεόραση εδώ και 15 ημέρες και δεν δίνει συνεντεύξεις ή αρνείται τα debate. Θα είχαμε εντυπωσιαστεί από την άγνοια, όχι των ελληνικών, αλλά των μεγάλων θεμάτων της οικονομίας και της Πολιτικής (βλ. Αποκαλυπτική η συνέντευξη με Χαρίτο στο Κόντρα). Η Πολιτική είναι πολύ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ γιατί αφορά τος ζωές των ανθρώπων, εκατομμυρίων ανθρώπων. Ας σοβαρευτούμε!!!!!!!!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Φόρτωση άρθρων...