Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Drones της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας πλήττουν στόχους της Χεζμπολάχ

Drones του Ισραήλ χτυπούν τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο, σύμφωνα με την Πολεμική Αεροπορία της χώρας. «Drones πλήττουν επί του παρόντος στόχους που ανήκουν στην τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ στο Λίβανο. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν», αναφέρει η ανακοίνωση της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας.  

Η λιβανέζικη τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για τη στόχευση ισραηλινών στρατιωτικών θέσεων στα σύνορα με τον Λίβανο με πυρά μικρών όπλων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χεζμπολάχ, μαχητές της οργάνωσης επιτέθηκαν σε τέσσερις ισραηλινές θέσεις και επιβεβαίωσαν ένα χτύπημα.

Σε ανακοίνωσή της, η Χεζμπολάχ αναφέρει ότι η επίθεση έρχεται ως απάντηση στην «ισραηλινή επιθετικότητα» κατά του Λιβάνου νωρίτερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...