Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ισραήλ: Η στιγμή που Φον ντερ Λάιεν και Μέτσολα σπεύδουν σε καταφύγιο καθώς ηχούν σειρήνες (Video)

Πλανήτης

Το Ισραήλ επισκέφθηκαν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα. 

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και η Ρομπέρτα Μέτσολα για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της Χαμάς και να συναντηθούν με την ισραηλινή ηγεσία.

Σύμφωνα με το Sky News, ενώ Φον ντερ Λάιεν και Μέτσολα βρίσκονταν στο Τελ Αβίβ αναγκάστηκαν να σπεύσουν σε καταφύγιο καθώς ηχούσαν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής.

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχαν συνάντηση όταν ήχησαν οι σειρήνες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή της στο Twitter η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε: «Ήμασταν στο Kfar Azza. Ένα από τα επίκεντρα των φρικαλεοτήτων που διέπραξε η Χαμάς το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η φρίκη αυτού που συνέβη εδώ είναι ανείπωτη. Θρηνούμε μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 26 Απριλίου

Γεγονότα 1336 - Ο Πετράρχης ανεβαίνει στο όρος Βαντού. 1478 - Οι Πάτσι επιτίθενται κατά του Λαυρέντιου των Μεδίκων και σκοτώνουν τον αδελφό του, Τζουλιάνο των Μεδίκων, κατά τ...

Χούθι: Εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν την Παρασκευή επίθεση με πυραύλους εναντίον δύο πετρελαιοφόρων δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το διοικητήριο των αμερικανικών...

Φόρτωση άρθρων...