Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Επεισόδια στη Γαλλία: Νεκρός 24χρονος πυροσβέστης – Πέθανε ενώ έσβηνε φωτιά

Ένας 24χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του την ώρα που έδινε μάχη για την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε οχήματα στο Σεν-Ντενί, βόρεια του Παρισιού, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών. Το τραγικό γεγονός έγινε την έκτη νύκτα βίαιων επεισοδίων στη Γαλλία.

«Ένας νεαρός πυροσβέστης της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Παρισιού υπέκυψε παρά το γεγονός ότι του παρασχέθηκε πολύ γρήγορα βοήθεια από τους συναδέλφους του», έγραψε στο Twitter ο Ζεράλντ Νταρμανέν, διευκρινίζοντας πως τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε «ένα υπόγειο χώρο στάθμευσης».

«Διεξάγεται έρευνα» για να προσδιορισθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έπιασαν φωτιά τα οχήματα, πρόσθεσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Μέχρι τώρα δεν έχει συσχετισθεί επισήμως η πυρκαγιά, για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούσε ο πυροσβέστης αυτός, με τα βίαια επεισόδια που συγκλονίζουν πολλές πόλεις τις Γαλλίας μετά το θάνατο, την περασμένη Τρίτη στη Ναντέρ, δυτικά του Παρισιού, του 17χρονου Ναέλ, ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...