Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γαλλία: Τούρκος «κάρφωσε» ψαλίδι στον λαιμό Κούρδου κομμωτή

Κλιμακώνεται η ένταση στη Γαλλία, έπειτα από τη δολοφονική επίθεση εναντίον τριών Κούρδων στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή.

Σήμερα έγινε ένα νέο αιματηρό επεισόδιο στη Ρουμπέ, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης. Ένας 47χρονος Τούρκος, την ώρα που βρισκόταν ως πελάτης σε κουρείο ιδιοκτήτη κουρδικής καταγωγής στη Γαλλία, «κάρφωσε» το ψαλίδι στον λαιμό του Κούρδου επειδή όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες είχε βάλει μουσική της πατρίδας του.

Ο 27χρονος Κούρδος διακομίστηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο Τούρκος συνελήφθη και θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (25/12/2022) σε κομμωτήριο στην κοινότητα Ρουμπέ στη βόρεια Γαλλία μεταξύ ενός πελάτη και ενός κομμωτή. Τον μαχαίρωσαν στο λαιμό, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει πλέον», μετέδωσαν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Φόρτωση άρθρων...