Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γερμανία: Νεκρός 49χρονος Τούρκος από αστυνομικούς – Δεν πέταγε το μαχαίρι και τον πυροβόλησαν

Πλανήτης

Ένας Τούρκος πυροβολήθηκε στο Μανχάιμ στη Γερμανία από αστυνομικούς επειδή δεν πέταξε το μαχαίρι του. Οι αστυνομικοί έχουν ακινητοποιήσει ένας Τούρκο που κρατάει μαχαίρι.

Τον καλούν να το πετάξει, ο Ερτεκίν Οτζκάν τους κοιτάει ατάραχος και κάποια στιγμή κινείται απειλητικά εναντίον τους. Δέχεται 4 σφαίρες και πέφτει στη μέση του δρόμου.

Τραυματισμένος σοβαρά αντιστέκεται στη σύλληψη και οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες.

Ο 49χρονος Τούρκος υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Τουρκικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Οτζκάν ήταν ψυχικά άρρωστος και ότι βρισκόταν σε διαδικασία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Γαλλία

Οι αστυνομικοί εισβάλλουν σε διαμέρισμα στο Μο κοντά στο Παρίσι και βρίσκονται μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Ανακαλύπτουν πέντε πτώματα, της 35χρονης μητέρας, δύο κοριτσιών 10 και 7 ετών, ενός 4χρονου αγοριού και ενός μωρού 9 μηνών.

Η μητέρα και τα δύο κορίτσια δέχθηκαν πάρα πολλές μαχαιριές, ενώ τα δύο μικρότερα παιδιά δεν είχαν τραύματα και μάλλον πέθαναν από πνιγμό.

Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγος και πατέρας που συνελήφθη κοντά στο σημείο των δολοφονιών. Πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Φλόριντα

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και στη Φλόριντα όταν τρία αδέλφια τσακώθηκαν μεταξύ τους. Ο λόγος ήταν τα χριστουγεννιάτικα δώρα και κατά τη διάρκεια του καυγά η 23χρονη αδελφή πυροβολήθηκε στο στήθος από τον 14χρονο αδελφό της. Έπεσε νεκρή κρατώντας στα χέρια το μόλις 10 μηνών μωρό της.

Αμέσως μετά ο δράστης δέχθηκε σφαίρα από τον 15χρονο αδελφό του, ο οποίος έβγαλε το δικό του όπλο.

Ο 14χρονος νοσηλεύεται ενώ και οι δύο έφηβοι συνελήφθησαν.

Φοίνιξ

Μία 38χρονη μητέρα στο Φοίνιξ της Αριζόνα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κόρη της και πέταξε το πτώμα της σε κάδο απορριμμάτων.

Ονομάζεται Σοφία Σίμονς και ήδη έχει φυλακιστεί για φόνο πρώτου βαθμού.

Οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι είχε πετάξει το πτώμα στα σκουπίδια αφού πρώτα είχε μείνει στο διαμέρισμα 5 μέρες με τη νεκρή εξάχρονη.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε πως το κοριτσάκι είχε πληγές σε διαφορετικά στάδια επούλωσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...