Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Γερμανία: Τούρκοι τα θύματα στο εργοστάσιο της Mercedes – Υποστηρικτής του PKK ο δράστης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εργοστάσιο της Mercedes - Benz στην πόλη Ζίντελφινγκεν του κρατιδίου Βάδης – Βυρτεμβέργης στη Γερμανία.

Δράστης και θύματα φέρονται να τσακώθηκαν για τις τουρκικές Εκλογές. Τα θύμα είναι Τούρκοι, ενώ ο δράστης φέρεται να είναι υποστηρικτής του PKK. 
«Mπάσταρδε, τον πυροβόλησες». Τα λόγια αυτά άκουσε ένας μάρτυρας της τραγωδίας που εκτυλίχτηκαν το πρωί στο εργοστάσιο της Mercedes. 

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», ένας ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας σκοτώνοντας εν ψυχρώ έναν άνδρα και τραυματίζοντας άλλον έναν, ο οποίος, λίγες ώρες αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του. 

Στόχος του δράστη, όπως αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο, ήταν οι επιστάτες του εργοστασίου.

Τα δύο θύματα είναι 43 ετών, ενώ ο δράστης 53. Και οι τρεις είναι εξωτερικοί συνεργάτες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Mercedes και της Αστυνομίας. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο θύματα ήταν Τούρκοι πολίτες, οι οποίοι διαπληκτίζονταν για τις επερχόμενες εκλογές της χώρας τους με τον δράστη - υποστηρικτή του PKK.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τουρκία: Συνελήφθησαν εργαζόμενοι σε φιλοκουρδικά μέσα ενημέρωσης για τρομοκρατική δραστηριότητα

Οκτώ δημοσιογράφοι και τουλάχιστον εννέα Τούρκοι που εργάζονται σε φιλοκουρδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνελήφθησαν από τις Αρχές της Τουρκίας την Τρίτη, οι οποίοι κατηγορούνται ...

Γερμανία: Κατηγορίες σε έξι ύποπτα μέλη του Ισλαμικού Κράτους για τρομοκρατικές επιθέσεις

Κατηγορίες απήγγειλε η Γερμανία σε έξι ξένους υπηκόους που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις για λογαριασμό του «Ισλαμικού Κράτους της επαρχίας Χορασάν», ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή ...

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί - Έρευνα κατά της συζύγου του για διαφθορά

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία είναι πιθανό να οδηγήσει σε παραίτηση τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ. Ο Ισπανός Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Τετάρτη με ε...

Φόρτωση άρθρων...