Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Γερμανία: Παγωτά, παγάκια και γιαούρτι – Η καλοκαιρινή διατροφή στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου

Δροσερές λιχουδιές προσφέρουν στα ζώα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου οι υπεύθυνοι, προκειμένου να ανακουφίσουν τα ζώα από τις υψηλές θερμοκρασίες που πλήττουν τη Γερμανία.

«Παγωτό» με φρούτα και γιαούρτι χωρίς ζάχαρη για τον Σάνγκο τον γορίλα. Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου, εν μέσω καύσωνα, έκανε μία ξεχωριστή έκπληξη στα ζώα που φιλοξενεί.

Τους έδωσαν την τροφή σε παγάκια, για να παίξουν, αλλά κυρίως για να δροσιστούν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

«Σήμερα μοιράσαμε μερικές ‘βόμβες πάγου’ στους γορίλες. Ειδικά όταν έχει ζέστη, είναι πάντα μία ευχάριστη αλλαγή. Τους αρέσει όταν έχει ήλιο να τρώνε κάτι δροσερό», λένε οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου.

Δροσερές λιχουδιές και για τα γουρουνάκια, που μετά τον πρώτο δισταγμό, τις καταβροχθίζουν.

Ανάσα δροσιάς και για τους τάπιρους, καθώς και για τον ιπποπόταμο.

Καύσωνας διαρκείας

Σύμφωνα με τη γερμανική μετεωρολογική υπηρεσία η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο τις επόμενες ημέρες, πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ένα είναι σίγουρο πάντως, όση ζέστη και αν έχει, τα ζωάκια του κήπου θα διασκεδάζουν στο νερό και θα τρώνε τα παγωτά τους.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λονδίνο: Ανδρας επιτέθηκε με σπαθί σε πολίτες και αστυνομικούς – 4 τραυματίες (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης κοντά σε σταθμό του μετρό στο βορειοανατολικό Λονδίνο μετά από αναφορές ότι ένας άνδρας που κρατούσε σπαθί, επιτέθηκε σε πολίτες και αστυνομικο...

Μπορέλ: Ευρωπαϊκά κράτη θα αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου

Αρκετά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος έως το τέλος Μαΐου. Ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπ...

Φόρτωση άρθρων...