Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ινδονησία: Σφοδρή σύγκρουση τρένων – Νεκροί και τραυματίες

Πλανήτης

Δύο νυχτερινά δρομολόγια τρένων μετατράπηκαν σε εφιάλτη για εκατοντάδες επιβάτες στην Ινδονησία στο νησί της Ιάβας. Τα δύο τρένα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 28.

Βαγόνια το ένα πάνω στο άλλο, πολλά έγιναν άμορφη μάζα. Η σύγκρουση έγινε ανάμεσα σε τοπικό συρμό και το τρένο που συνδέει την ανατολική με την δυτική πλευρά του νησιού Ιάβα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, στα δύο τρένα υπήρχαν περίπου 500 επιβάτες και μεταφέρθηκαν όλοι σε τοπικό νοσοκομείο.

Στην Ινδονησία τα συγκοινωνιακά δυστυχήματα είναι συχνά καθώς λεωφορεία, τρένα και αεροσκάφη βρίσκονται σε κακή τεχνική κατάσταση.

ΗΠΑ: Σύγκρουση τρένων στο Μετρό της Νέα Υόρκης 

Το Μανχάταν κατακλύστηκε από πυροσβέστες, αστυνομικούς και ασθενοφόρα. Τουλάχιστον 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη Νέα Υόρκη, όταν συγκρούστηκαν δύο συρμοί του Μετρό.

Σύμφωνα με τις αρχές του Μανχάταν ο ένας από τους δύο συρμούς εκτροχιάστηκε. Κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ένας από τους συρμούς μετέφερε 300 επιβάτες, ενώ ο άλλος ήταν άδειος και σταματημένος στις ράγες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...